CRUDO w języku hiszpańskim oznacza surowy. Odzwierciedleniem nazwy jest wnętrze restauracji – nieformalne z charakterystycznym sznytem. Betonowe ściany, obecność drewna, metal tworzą szczególny klimat, położonego w sercu Gdyni Crudo. Surowość rozumiana jest również jako prostota dań.
Łącząc doświadczenie z pasją tworzymy kuchnie najwyższej próby. Zespół inspirowany filozofią szefa kuchni – from nose to tail – proponuje gościom nieszablonową kartę,
kusząc prostymi, cieszącymi czystością smaku daniami. Emocje kulinarne budzi kunszt przygotowywanych potraw oraz otwarta kuchnia, wyposażona w potężne lawa grille.
Sposób sezonowania, obróbki oraz smażenia na kamieniach wulkanicznych mięs wydobywa z nich prawdziwy smak i aromat. Naszym celem jest wywoływanie euforii kulinarnych.
kusząc prostymi, cieszącymi czystością smaku daniami. Emocje kulinarne budzi kunszt przygotowywanych potraw oraz otwarta kuchnia, wyposażona w potężne lawa grille.
Sposób sezonowania, obróbki oraz smażenia na kamieniach wulkanicznych mięs wydobywa z nich prawdziwy smak i aromat. Naszym celem jest wywoływanie euforii kulinarnych.
Nie potrzebujemy okazji aby zasiąść do wspólnego stołu i celebrować te chwile w gronie przyjaciół.