Restaurant Week w Gdyni – Chodźmy do restauracji

W dniach 18 – 30 kwietnia br. odbędzie się kolejna już edycja ogólnopolskiego festiwalu “Restaurant Week”. Motywem przewodnim wydarzenia jest wspólne spędzanie czasu przy stole – “Chodźmy do restauracji”.

To propagowanie idei dzielenia czasu z bliskimi i znajomymi przy posiłku.

Szefowie kuchni lokali biorących udział w festiwalu, przygotują oryginalne trzydaniowe menu, w cenie 49 zł za całość. W pakiecie uczestnicy otrzymają również podarunek-niespodziankę od sponsorów wydarzenia.

Wyróżnikiem tej edycji jest zasada: 8 gość gratis! Przy rezerwacji stolika na 8 osób, goście płacą tylko za 7 osób.

Uczestnicy rezerwują stolik online, a wszystkie zasady “Restaurant Week”, znajdują się na stronie:

https://restaurantweek.pl/

Gdyńskie restauracje, biorące udział w “Restaurant Week”:

  • “By the Way …restauracja”,
  • “Cozzi Ristorante”,
  • “Fedde Bistro”,
  • “On/Off”,
  • “Panorama”,
  • “Tapas Barcelona”,
  • “Tawerna Zante”,
  • “Trattoria La Fortuna”.

Nie może Was zabraknąć!

Polecamy