21 lipca - Kulinarna Świętojańska

Exquisite Fish w Białym Króliku

Restauracja "Biały Królik" zaprasza do stołu na III edycję Światowego Dnia Oceanu. Organizacja Relais & Châteaux, do której należy restauracja zrzesza prestiżowe lokale, sygnowane gwiazdkami Michelin. Wspólnie z "Ethic Ocean" szefowie kuchni z całego świata będą oferować zrównoważone menu, oparte na owocach morza, hołdujące morzu i jego roli w naszym życiu. 

8 czerwca szef kuchni Marcin Popielarz zaprasza na celebrację "Exquisite Fish", w postaci śledzia w stylu rybackim z kwaśną śmietaną i jabłkiem. Ryba pochodzi od rybaków z Władysławowa, stałych dostawców restauracji "Biały Królik". Potrawę tą można zamówić indywidualnie bądź w ramach tastingu "Żuławy & Mierzeja Wiślana". 

Foto: "Biały Królik"

 

Szczegóły:

https://www.facebook.com/restauracjabialykrolik/

 

 

 

powrót
POLECAMY

 

 

 

 

 

2015 © Kulinarna Gdynia - All Rights Reserved

 

Powered by OmegaFramework

Prowadzisz Restauracje w Gdyni Skontaktuj Się z Nami