Restaurant Week w Gdyni – Chodźmy do restauracji

W dniach 18 – 30 kwietnia br. odbędzie się kolejna już edycja ogólnopolskiego festiwalu „Restaurant Week”. Motywem przewodnim wydarzenia jest wspólne spędzanie czasu przy stole – „Chodźmy do restauracji”.

To propagowanie idei dzielenia czasu z bliskimi i znajomymi przy posiłku.

Szefowie kuchni lokali biorących udział w festiwalu, przygotują oryginalne trzydaniowe menu, w cenie 49 zł za całość. W pakiecie uczestnicy otrzymają również podarunek-niespodziankę od sponsorów wydarzenia.

Wyróżnikiem tej edycji jest zasada: 8 gość gratis! Przy rezerwacji stolika na 8 osób, goście płacą tylko za 7 osób.

Uczestnicy rezerwują stolik online, a wszystkie zasady „Restaurant Week”, znajdują się na stronie:

https://restaurantweek.pl/

Gdyńskie restauracje, biorące udział w „Restaurant Week”:

  • „By the Way …restauracja”,
  • „Cozzi Ristorante”,
  • „Fedde Bistro”,
  • „On/Off”,
  • „Panorama”,
  • „Tapas Barcelona”,
  • „Tawerna Zante”,
  • „Trattoria La Fortuna”.

Nie może Was zabraknąć!

Polecamy