Exquisite Fish w Białym Króliku

Restauracja „Biały Królik” zaprasza do stołu na III edycję Światowego Dnia Oceanu. Organizacja Relais & Châteaux, do której należy restauracja zrzesza prestiżowe lokale, sygnowane gwiazdkami Michelin. Wspólnie z „Ethic Ocean” szefowie kuchni z całego świata będą oferować zrównoważone menu, oparte na owocach morza, hołdujące morzu i jego roli w naszym życiu.

8 czerwca szef kuchni Marcin Popielarz zaprasza na celebrację „Exquisite Fish”, w postaci śledzia w stylu rybackim z kwaśną śmietaną i jabłkiem. Ryba pochodzi od rybaków z Władysławowa, stałych dostawców restauracji „Biały Królik”. Potrawę tą można zamówić indywidualnie bądź w ramach tastingu „Żuławy & Mierzeja Wiślana”.

Szczegóły:

https://www.facebook.com/restauracjabialykrolik/

Polecamy