Aleja 40

Nowoczesny wystrój, kameralne położenie i proste, ale smaczne potrawy w menu z pewnością podbiją serca najbardziej wybrednych bywalców gdyńskich restauracji.

Szef kuchni poleca:

  • kasza jaglana na słodko: gotowana z daktylami, podana z sosem jogurtowo-żurawinowym, doprawionym płatkami dyni.
  • kasza jaglana na słono: z rzodkiewką, szczypiorkiem, papryką i twarożkiem.

Rodzaje kuchni

Autorska, Chińska, Europejska, Hiszpańska, Japońska, Meksykańska, Międzynarodowa, Orientalna, Polska, Tajska, Wegetariańska, Włoska

Wystrój Wnętrza

Nowoczesny

Udogodnienia

Klimatyzacja, Mijsce dla rowerów, Miski z wodą dla psa, Ogródek letni, Śniadania, Udogodnienia dla os. niepełnosprawnych, Wi-Fi

Udogodnienia dla dzieci

Porcje dla dzieci

Ceny opcjonalne

Kawa: 6-20 PLN
Dania główne mięsne: 13-32 PLN
Dania główne rybne: 34 PLN
Pizza: 16-24 PLN
Makarony: 19-24 PLN
Zupa: 9-15 PLN
Przystawki:14-27 PLN
Deser: 5-14 PLN
Wino: 100 ml – 9 PLN

Godziny otwarcia

poniedziałek  – piątek: 8:00 – 22:00
sobota – niedziela: 9:00 – 22:00

Dojazd

ul. Aleja Piłsudskiego 40,
81-378 Gdynia
58 526 07 22

Polecamy